Hondenuitlaatservice

Kwispelplezier is dé hondenuitlaatservice van Rotterdam. Mijn werkgebied is het Oude Noorden, Kralingen/Crooswijk, Blijdorp, Centrum, West,  Schiebroek,  Hillergersberg, en Overschie.

De Ochtendcrew is Centrum en West, Overschie,  maar ook kan Blijdorp,   Noord, en Schiebroek/ Hillergersberg daar onder vallen. Dat is bespreekbaar!  De Middagcrew is Schiebroek/Hillergsberg, Noord, Kralingen/Crooswijk

 
Het uitlaatgebied waar ik meestal gebruik van maak, is het Lage Bergse Bos. Maar ook de Zevenhuizerplas of  het Kralingse Bos worden regelmatig bezocht.

Flexibiliteit staat bij mij op hoog vaandel!

Ik wil klaar staan wanneer ik nodig ben. Doordat  veel van m’n hondeklantjes in de zorg werken, hou ik rekening met aangepaste werktijden. Ook voor iemand die zich verslapen heeft, of in moet vallen op het werk, de ‘zieke’ of alle andere Onverwachte dingen, kunt u op mij rekenen

Sally van de hondenuitlaatservice in het Lage Bergse BosGegarandeerd dat uw hond het naar zijn zin heeft met mijn uitlaatservice!
Iedere hond wordt in zijn waarde gelaten met zijn manier van spelen, dit kan hij of zij dus  1 tot 1,5 uur lang doen, samen met andere hondjes!
Kwispelplezier geeft u een schrift thuis!
Hier worden elke dag de bijzonderheden in vermeld, zodat u weet wat uw hond heeft gedaan en heeft meegemaakt tijdens de uitlaat.
Leuk voor de thuiskomst!

De Ouwelulleclub en de Puppy’s

Wandelingen worden aangepast indien deze nodig is!
De aanpassing zit hem in het verre lopen!
De ouwetjes geef ik de ruimte om te snuffelen en scharrelen, terwijl het jonge grut kan spelen, zwemmen, en achter balletjes aan kan rennen.
Met Puppy’s Idem dito, alleen zal ik hun aan moeten lijnen om het meespelen te moeten voorkomen.
Wat mij een leuke en mooie gelegenheid geeft om de Band tussen ons aan te sterken.

Ervaring

De roedel heeft een fantastische dagEen hond gebruikt zijn lichaam om te praten!
Kwispelplezier heeft jaren ervaring met (eigen) honden en heeft ook cursussen gevolgd om de hondentaal te herkennen en te vertalen.
Elk ras is anders!
En daarbij weer uniek in zijn soort. Kwispelplezier maakt geen onderscheid in een klein of groot ras. Mijn hond Barrel (Leonberger) en m’n hondekindje Nia (chihuahua) zijn beide de uiterste in ras formaat. Zij zijn beide geweldig met alle formaten hondjes in mijn Kwispelteam.

Honden in een roedel gedragen zich anders!

Elke hond heeft een andere omgang nodig, Kwispelplezier (h)erkent dit gedrag en speelt hier per hond op in. Op de een of andere manier kan ik ook erg goed overweg met Probleem Gedrag.  Ik vind het een uitdaging en mijn Hondekindjes helpen mij  hier geweldig in.

Veiligheid

E.H.B.O. Kwispelplezier heeft een erkend E.H.B.O. diploma voor honden.