Ik ben er weer!

Op de pagina Trimsalon was te lezen dat ik een operatie moest ondergaan. Deze wil ik toch graag toelichten.

Dit omdat ik al lange tijd niet actief ben geweest met foto’s op de site van Kwispelplezier, maar ook dat ik lange tijd geen hondjes kon knippen in de trimsalon. En moeite had om een balletje te kunnen gooien voor m’n hondekindjes in de uitlaatservice

Ik heb ruim 2 jaar lang een constante pijn in mijn nek en schouder  gehad. Alle onderzoeken en  met alle verkeerde behandelingen bovendien, Heb ik niet naar behoren kunnen functioneren.

M’n hondekindjes in de uitlaatservice miste het spelen met balletjes en m’n rubberen knal oranje stok. waar ik vaak mee uitgelachen ben trouwens.  Dan ook m’n hondjes die ik niet meer kon knippen omdat ik geen schaar meer vast kon houden.  Foto’s maken was een ramp! Je wil niet weten hoeveel telefoons ik uit m’n handen liet vallen om een mooi plaatje te maken. Hoe frustrerend!! Zelfs het schrijven in de schriftjes lukte vaak niet!

Ook mijn thuis situatie had daar erg onder te lijden. M’n dochter Casey nu 8 jaar, heeft net zo moeten afzien als ik.  Ik was zo moe als ik gedaan had wat nodig was, dan was het 20:00 uur kind op bed en ik verrot. Heb veel verwaarloosd naar mijn idee, zoals mijn vrienden die me amper nog zagen, de leuke dingen die Casey nodig heeft.. Macho, Yintha ( m’n katten) en Barrel m’n hond,  kwamen ook aandacht tekort,  wat mij niet bepaalt vrolijker maakte en dat speelt toch weer door naar mijn hondekindjes….

Afijn

Ik ben 3 augustus 2016 geopereerd! jeeeej

Ik heb een schouderprothese gekregen, ja bizar op mijn leeftijd van 36 jaar. Het hele ding is al zeldzaam! Mijn zomervakantie was de operatie want  3 weken mocht ik bijna niet bewegen, niet dat ik het kon überhaupt… Ik ben toen opgevangen door de meest lieve mensen die ik me kan wensen!  We zijn nu 4 maanden verder, en ik heb geen pijn meer, ik kan ook bijna alles weer!!

Dit is zo’n opluchting! Ik functioneer weer, ik heb weer plezier in alles!                                Na 2,5  jaar ,  ben ik eindelijk weer de Sally die ik altijd was!

Hier wil ook gelijk die lieve mensen om me heen, en de geweldige baasjes van m’n hondekindjes  bedanken die me hebben geholpen, me hebben gesteund, en vooral het begrip hadden voor m’n situatie

Zonder jullie had ik dit niet zo goed kunnen doorstaan

************Dank je wel *********