Afscheid is niet leuk….

Jeetje!  lijkt wel een eeuwigheid geleden dat  ik mijn lieve viervoeters zagFrown Ik ben weer terug van m’n vakantie, samen met dochterlief hebben we Frankrijk door gecrossed met z’n tweestjes! we hebben echt een wereldtijd gehad!

Helaas ik heb  afscheid van m’n allerliefste Zizo moeten nemen; jonge wat was jij moeilijk toen ik je net kreeg in de uitlaatservice hahahaha maar ooooooh god wat heb ik vreselijk van je genoten! Ik heb echt momenten gehad dat ik dacht; waar ben ik aan begonnen?? Er kon bijna geen hond voorbij lopen,  of jij vertelde op jouw manier wel effe wat je van hem/haar dacht.Sealed maar dat kreeg ik er al vrij snel uit!  Maar daarna begon je me te helpen op jouw manier; euh… je deed ‘t best goed op sommige momentenWink Toch werd je snel een wereld hond en onmisbaar in onze groep! we wisten met z’n alle wat we aan je hadden en konden op je rekenen, en met WE heb ik ‘t ook  over je vriendjes in de groep!   je bent m’n vriend geworden Zizo en ik ga je vreselijk missen!!

Ik hoop dat je ‘t heel erg naar je zin gaat hebben in Nijmegen, aan de foto’s te zien zit je bij een mooi stukje bos waar je alle hondjes kan leren kennen! En dat moet je doen hoor ventje, want je bent een Wéreldhond!!!!! Sweet Kiss

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *